Μεταφορά των προϊόντων με ασφάλεια

Η μεταφορές των προϊόντων της εταιρίας Panorama Bikes γίνονται με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με Courier - εταιρεία ταχυμεταφοράς: Η εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική αναλαμβάνει να παραδώσει τα μικρά σε όγκο και βάρος προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Για αγορές άνω των € 100 δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για εσάς. Ωστόσο για παραγγελίες αξίας χαμηλότερης των €100, θα έχετε μια μικρή επιβάρυνση αξίας €6.
  • Με φορτηγό διανομής της PanoramaBikesεντός Αττικής: Τα ποδήλατα που λόγω μεγάλου όγκου χρειάζεται να μεταφερθούν με φορτηγά, για την περιοχή της Αττικής παραδίδονται στο χώρο που θα επιλέξετε άμεσα και με ασφάλεια από το ιδιόκτητο φορτηγό της εταιρείας μας χωρίς έξοδα αποστολής.
  • Με φορτηγό διανομής συνεργαζόμενης μεταφορικής εκτός Αττικής: Τα ποδήλατα που λόγω μεγάλου όγκου χρειάζεται να μεταφερθούν με φορτηγά, για τις περιοχές εκτός Αττικής μεταφέρονται από συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Το κόστος της μεταφοράς το επιβαρύνεστε εσείς και συνήθως κυμαίνεται από €15 μέχρι €20. Σε περίπτωση που γνωρίζετε κάποια μεταφορική εταιρία και την εμπιστεύεστε περισσότερο από αυτή που συνεργαζόμαστε μπορείτε να μας την υποδείξετε κατά την παραγγελία σας και να στείλουμε το προϊόν με αυτήν. Τα ποδήλατα αποστέλλονται συναρμολογημένα με την κατάλληλη προστασία για την αποφυγή ζημιών.
  • Να παραλάβετε από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας, αν είναι άμεσα διαθέσιμα, από το κατάστημα μας σε μια ημέρα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και ως το τέλος της δεύτερης εργάσιμης ημέρας.

 

Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει συνδεθεί στη συνείδηση των καταναλωτών με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι πελάτες έχουν στη διάθεση τους πολλούς τρόπους πληρωμής για να μην έχουν αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που προκαλεί η χρήση της πιστωτικής. Οι τρόποι αυτοί είναι:

Αντικαταβολή: Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον συνεργάτη που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή. 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας στους λογαριασμούς της panoramabikes.gr.

Eurobank:

Όνομα: Θεόδωρος Μπέσσας και Σια ΕΕ

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0315.84.0200428965

IBAN: GR7602603150000840200428965 

Alpha Bank:

Όνομα: Θεόδωρος Μπέσσας και Σια ΕΕ

Αριθμός Λογαριασμού: 148002320003522

 IBAN: GR0501401480148002320003522

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα τηλεφωνικά στο 210 8066759 ή μέσω email στο panorama.bikes@gmail.com

Πιστωτική κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας.