Αν αναζητάτε κάποιον “ειδικό” στα ποδήλατα, το Panorama Bikes είναι το ιδανικό μέρος για εσάς! Εδώ θα βρείτε ένα “πανόραμα” προϊόντων που έχουν σχέση με τον σημερινό ποδηλάτη. IDEAL, SCOTT, PRO, SHIMANO, BELL, GIRO, SKS, WELDTITE, PARKTOOLS, KENDA, BLACKBURN, FOX, SPORTFUL, CATEYE είναι μερικές από τις εταιρίες που μπορείτε να ανακαλύψετε στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο μας.

Η κουλτούρα και ο πρωτεύων στόχος του Panorama Bikes είναι να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει με τις άρτιες γνώσεις του προσωπικού στο χώρο του ποδηλάτου. Σαν Shimano Service Center, οι τεχνικοί του καταστήματος θα διορθώσουν όλες τις “ασθένειες” των ποδηλάτων σας και θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για την σωστή συντήρησή του.

Στο Panorama Bikes σας περιμένουμε με διάθεση για ποδηλατική κουβεντούλα και με λύσεις σε όλα τα “ποδηλατικά” προβλήματά σας, γιατί… μέσα σε ένα περιβάλλον φιλικό, όλα γίνονται και όλα τα βρίσκεις στο λεπτό!

Το Panorama Bikes βρίσκεται στο Μαρούσι στην διεύθυνση Βύρωνος 19. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ εύκολη είτε μέσω της Λεωφόρου Κηφισίας, είτε μέσω της Λεωφόρου Κύμης, είτε από την Αττική Οδό.

Χάρτης